Актриса Катерина Дубакина, яка здобула популярність завдяки ролі Маші Шаталиной з серіалу "Моя прекрасна няня" здивувала користувачів мережі власною зовнішністю. Вона справжня володарка чоловічих сердець, передає Politeka.

Майбутня артистка театру і кіно народилася в Севастополі. Там її батьки-москвичі перебували у довгостроковому відрядженні. При цьому її дитинство пройшло в Москві.

Молода дівчина з розкішними рудими волоссям попалася на очі агентам з кастингу, які запросили її на проби в "Мою прекрасну няню". Катерина отримала роль у ситкомі, швидко подружилася з Анастасією Заворотнюк і закохала в себе багатьох глядачів.

Катя перевелася в школу-екстернат, так як зйомки в сіткомі займали занадто багато часу. Дубакина хотіла бути журналісткою, а не актрисою, але з часом робота над ситкомом затягнула її і вона зрозуміла, що хоче займатися чимось подібним.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У 2006 році Катерина вступила в Російську академію театрального мистецтва — але на факультет режисури. У тому ж році вона отримала свою першу роль в картині Резо Гігінешвілі «ЖАRА».

Вже в 2010 році, по закінченню навчання, її прийняли в трупу театру Малій Бронній і вона отримала роль подруги центрального персонажа в серіалі "Трохи не в собі".

Нагадаємо, останні слова хворий на рак Заворотнюк приголомшили весь світ.

Як повідомляв Знай. ua, кому дістануться мільйони і елітна нерухомість "Моєї прекрасної няні".

Також Знай. ua писав, що "Моя прекрасна няня" прогоріла на нечувані суми в Криму.