Російська лікар і телеведуча Олена Малишева повідомила, що причиною раку мозку у Анастасії Заворотнюк міг послужити переліт актриси за кордон заради ЕКО. Про це вона заявила в програмі "Жити здорово".

"Дуже часто від'їзд грає злий жарт з людьми. Може бути, якби Настя залишилася в Росії, все було б краще. Може, й ні, ми не знаємо. Але кохання тут точно було б більше", — припустила ведуча.

Відомо, що Заворотнюк зважилася на процедуру ЕКО у 47-річному віці. Для актриси Міла стала третьою дитиною, на відміну від чоловіка Петра Чернишова, для якого дівчинка стала первістком. Проте лікарі стверджують, що ЕКО не може впливати на розвиток раку.

Медики стверджують, що пухлина могла прогресувати в організмі вагітної жінки, якщо на момент ЕКО вона вже була хвора.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше знаменитість потрапила в гучний скандал: через великі борги після прогорання в бізнесі їй довелося покинути Крим, де у неї була нерухомість.

Тоді Заворотнюк терміново продала свої квартири на півострові. Актриса переїхала в Ялту ще в 2006 році. Таке рішення зірка серіалу "Моя прекрасна няня" прийняла через те, що місцевий повітря підходив для її сина від Майкла, який страждав від астми.

Нагадаємо, хвора на рак Заворотнюк написала заповіт.

Як повідомляв Знай. ua, хвора на рак Заворотнюк порушила неписані закони природи.

Також Знай. ua писав, що Заворотнюк перед хворобою втратила все.