Російська актриса Анастасія Заворотнюк вже довгий час бореться із раком в приватній московській клініці. Нещодавно зірці зробили дивовижну пропозицію і пообіцяли вилікувати рак мозку за місяць.

Цілитель Олександр Халбашкін, що проживає в Красноярському краї у Росії, запропонував родичам, хворої на рак Заворотнюк, перевезти її до нього. Знахар наголошує на своєму професійному досвіді та обіцяє чудодійне зцілення вже за місяць.

Анастасії Заворотнюк запропонували допомогу

Олександр Халбашкін запропонував перевезти Анастасію в Красноярський край і зняти для неї на певний час готель у цьому місці. Про він повідомив місцевій пресі.

"Ми з дружиною і собачками живемо в Красноярському краї. Орендує тут квартиру або буде жити в готелі", - говорить цілитель. Олександр Халбашкін

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Цілитель Олександр Халбашкін

Цілитель запевнив, що йому неодноразово за час своєї практики доводилося працювати із людьми, котрим лікарі поставили такий же діагноз, як у Заворотнюк. І оскільки його лікувальні методи мали успішний результат – хворі змогли позбутися пухлин, то й "народній няні" він обіцяє, що її хворобу теж зможе перемогти за місяць.

Знахар зазначив, що свою допомогу пропонував і Юлії Началовій, але менеджер співачки на контакт не пішов. Зірка померла навесні 2019 року.

Анастасія Заворотнюк

Інформації в мережі про Олександра Халбашкіна небагато, проте він згадується, як досвідчений цілитель-парапсихолг-екзорцист зі стажем 30 років. У минулому знахар був льотчиком, а цілительством зайнявся пізніше .

Наразі відомо, що лікарі відмовилися оперувати Заворотнюк, якій поставили невтішний діагноз - четверту стадію раку мозку.

Нагадаємо, раніше Заворотнюк довелось продати нерухомість в Криму через скандал із боргами

Як повідомляв портал "Знай.ua", Заворотнюк є власницею елітної нерухомості на мільйони доларів

Також "Знай.ua" писав, що показали, як змінилися колеги Заворотнюк по знімальному майданчику