Про життя важкохворої акторки Анастасії Заворотнюк у період коли про неї ще мало хто знав, розповів 73-річний актор Волгоградського театру юного глядача Борис Кудрявцев. Колега по сцені згадав, як жила зірка у, невідомий її фанатам, період життя.

Анастасія Заворотнюк зараз проходить лікування від раку мозку у приватній московській клініці. Борис Кудрявцев поділився спогадами про зірку серіалу "Моя прекрасна няня".

Анастасія Заворотнюк

Артист розповів, що сім’я Анастасії Заворотнюк приїхала у Волгоград у 1972 році, коли дівчинці було півтора роки. Із батьками Валентиною та Юрієм Заворотнюк був також семирічний брат акторки – Святослав.

Причиною переїзду сім’ї Заворотнюк у Волгоград було запрошення батька Анастасії працювати на Волгоградське телебачення оператором. Невдовзі й мама знаменитості влаштувалася працювати в місцевий ТЮГ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Анастасія Заворотнюк з мамою

Борис Кудрявцев говорить, що Анастасія зовнішністю вдалась до своєї мами.

"Анастасії передалося театральна і людська чарівність, яка була притаманна її мамі", - підкреслив він. Борис Кудрявцев

Анастасія Заворотнюк з родиною

Артист розповів, що він особисто носив маленьку Анастасію на руках, оскільки її матері Валентині часто доводилось брати дівчинку з собою на роботу.

Колегам доводилося допомагати молодій матері, особливо в моменти коли та була на сцені. У Волгограді родина прожила два роки, а тоді переїхала у Астрахань.

Нагадаємо, раніше Заворотнюк планує продовжити лікування у закордонних спеціалістів

Як повідомляв портал "Знай.ua", акторський склад серіалу "Моя прекрасна няня" змінився до невпізнання

Також "Знай.ua" писав, що цілитель запропонував родичам, хворої на рак, Заворотнюк перевезти її до нього