На японську поп-співачку напав зловмисник, який вистежив дівчину за фото в соцмережах.

21-річна Ена Мацуока, учасниця японської поп-групи Tenshi Tsukinukeni Yom, стала об'єктом нападу 26-річного жителя Японії Хібікі Сато. Про це повідомила японська телекомпанія NHK.

Обвинувачений в сексуальних домаганнях Хібікі Сато зізнався, що вистежив жертву за її селфі в мережі, вивчаючи відображення вулиць в очах дівчини на фото.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Увечері 1 вересня, коли Мацуока поверталася додому після концерту, Сато зайшов за нею у будинок, закрив рот рушником і почав домагатися її. Намагаючись відбитися, дівчина отримала травми обличчя, повідомляє Tokyo Reporter. Видання не уточнює характер цих травм, але зазначає, що на лікування у Мацуоки пішов тиждень.

Сато заарештували в середині вересня; 8 жовтня йому було офіційно пред'явлено звинувачення. Чоловік зізнався, що є шанувальником співачки і справді напав на неї.

Обвинувачений розповів слідчим, що вистежив Мацуоку за селфі, які вона викладала в соцмережах. Збільшивши один зі знімків, він зауважив відображення залізничної станції в очах співачки. Сато знайшов цю станцію за допомогою Google Street View, приїхав туди і став чекати Мацуоку. Коли вона вийшла з поїзда, він пройшов за нею до будинку.

За словами обвинуваченого, він так само ретельно вивчав і відео в соціальних мережах Мацуоки. Зокрема, на роликах з її квартири Сато розглядав фіранки і кут падіння світла, намагаючись з'ясувати, де живе дівчина.

Нагадаємо, у Києві ловлять маніяка-вбивцю, який нападає на чоловіків та перерізає жертвам горло ножем.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові маніяк напав на дитину

Також Знай.ua писав, єдина вціліла жертва "пологівського маніяка" відверто розповіла про своє життя.