Відома співачка, колишня учасниця групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва активно будує свою кар'єру в Росії, вона вийшла заміж за продюсера Костянтина Меладзе і оселилася з ним у Москві. Віра активний користувач Instagram, там вона публікує різні фото зі свого особистого і творчого життя. Так і в цей раз Брежнєва похвалилася спекотною фотосесією для реклами своєї колаборації з відомим італійським взуттєвим брендом.

На фотографіях Віра Брежнєва з'являється в різних образах з акцентом на туфлях і босоніжках. На деяких знімках вона з'являється в компанії палького красеня, який виявився дизайнером взуття Едгардо Осоріо. У підписі до яскравих фотографій Віра Брежнєва розповіла про те, з чого почалася її співпраця з цим брендом, а також похвалилася, що перед нею обличчям рекламних кампаній була сама Клаудія Шиффер. Шанувальники в захваті від фотосесії зірки і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.