Відома українська телеведуча і модель Алла Костромічова прославилася на весь світ надзвичайною зовнішністю і ідеально фігурою. Зараз Алла веде шоу "Топ-модель по-українськи", і час від часу показує у своєму Instagram закулісся програми.

Так і в цей раз Алла Костромічова вирішила привідкрити лаштунки зйомок і показала у соцмережі гримерку, в якій моделі чепуряться перед зйомками. Як видно, Алла стоїть біля дзеркала, вона явно чимось стурбована і не дивиться в камеру. За нею видно жіночу білизну та аксесуари, які висять на вішалках, а на столику біля дзеркала творчий безлад з косметики і пензликів. У підписі до фото модель написала: "Ну що? Як вам наша ідея про instagram і сторіс? Хто згоден, що контент міг би бути і краще? Що б ви зробили якби ви були на місці дівчат на backstage?".

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.