Відома українська співачка Наташа Корольова, яка вже дуже давно живе і працює в Росії, спробувала натиснути на жалість представників української влади. Так, артистка попросила українського президента Володимира Зеленського надати їй можливість в'їхати до країни.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Наташі Корольової в мережі Instagram.

Наташа Корольова зі своєю бабусею

Артистка опублікувала відео зі своєю бабусею. У ролику літня жінка запитує, чому її внучці не дають в'їхати на територію рідної країни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Це відео мій брат зняв, коли бабусі все-таки сказали, що мені закрили в'їзд на п'ять років. Вона хотіла своїм болем від несправедливості достукатися до душі тих, хто душу давно проміняв на мідяки. Ми всією сім'єю ледве умовили її не робити цього. Через тиждень її не стало", — написала Корольова.

Корольова заявила, що уособлює колорит, темперамент і дух України. Вона додала, що зараз в країні до влади прийшли "молоді і порядні люди з тверезим поглядом на життя", у зв'язку з чим вона вирішила відправити лист Зеленському з проханням скасувати заборону на в'їзд.

Нагадаємо, зацькували до смерті: відому артистку Соллі погубили жіночі принади.

Як повідомляв Знай.uа Наташа Корольова вирішила розжалобити Зеленського мертвою бабусею:"Ганебний вирок".

Знай.uа писав, фатальна доля Заворотнюк: відома співачка втратила волосся, фото.