Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила в Сторіс розкішні коротенькі кадри після виступу, примірявши топ у стразах і з глибоким декольте і доповнивши вбрання ніжним вечірнім макіяжем. Так, артистка засвітила масивні груди, анонсуючи новий концерт.

Варто відзначити, що Брежнєва підготувала фанатам несподіваний подарунок - Віра анонсувала масштабний концерт в Москві, запросивши фанатів на своє нове шоу "Vэлемент". Правда, доведеться трохи почекати - виступ заплановано на 25 квітня 2020 року. Про концерти в Україні поки нічого не чутно, хоча шанувальники частенько питають про це.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще