Американська співачка Біллі Айліш і корейська група BTS - сьогодні важко найти молоду людину, яка б не знала цих популярних виконаців.

Успіх 17-річної Біллі Айлиш - яскравий приклад того, як можна заявити про себе і свої таланти через Інтернет і отримати величезну порцію світової слави. 14-річним підлітком Біллі виклала в Мережу відео на пісню "Ocean Eyes", яке стало вірусним і облетіло всю планету.

Втім, феномен Айлиш цілком зрозумілий, дівчина виросла в середовищі музикантів і з дитинства захоплювалася складанням і виконанням пісень - свою першу пісню написала у 4 роки.

BTS - один з найпопулярніших K-Pop (корейська поп-музика) колективів, який з'явився в 2013 році. До речі, спочатку група називалася Bulletproof Boys Scouts (куленепробивні бойскаути), а зараз їх назва розшифровується як Beyond The Scene (За лаштунками). У складі групи сім учасників.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Гурт прославився після другого студійного альбому Wings: тоді вони продали 5 млн записів, а наприкінці минулого року BTS стали групою з найпопулярнішою фан-спільнотою в Instagram.

Корейські музиканти ніколи не приховували своєї любові і величезної поваги до 17-річної Біллі Айліш. Навіть задумувались про написання спільного треку.

У мережі з'явилось відео, в якому порівняли цих неординарних і таких популярних музикантів - Біллі Айліш та гурт BTS.