У серпні 2019 року знаменита українська співачка Тіна Кароль представила пісню і кліп під назвою "Вабити". Слова для цього треку написала реп-виконавиця alyona alyona, що здивувало всю публіку.

На днях редакції Сьогодні.Lifestyle на одній з кінопрем'єр стало відомо, що українська поп-співачка Тіна Кароль і alyona alyona готують для своїх залицяльників черговий сюрприз.

Так, вже зовсім скоро українська артистка презентує 2 пісню, яку знову-таки написала alyona alyona. Ні назву треку, ні дата прем'єри не відомі. До того ж, у прес-службі артистів не підтверджують, але і не спростовують інформацію про нову колаборації виконавиць.

Слід підкреслити, що попередня їхня спільна робота "Вабити" набрала вже більше 4 мільйонів переглядів на YouTube-каналі. У кліпі Тіна Кароль спокушає двох молодих хлопців, які миють вікна, працюють офіціантами або виступають в масовці під час занять фітнесом.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що Тіна Кароль не перестає радувати публіку гарячими фото в своєму Instagram. Так і цього разу зірка показала цікаву фотографію в спокусливому образі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль похвалилася елегантним облягаючою сукнею кольору фуксії, яка приміряла на шоу "Танці з зірками".

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль поділилася розкішним фото, позуючи в неймовірно жіночому образі.