Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим образом, примірявши коротеньку сіру спідницю і довгий блейзер з водолазкою молочного кольору, доповнивши вбрання яскравими кросівками та колготами з анімалістичним принтом жирафа. Так, артистка засвітила стрункі ноги, проте багатьом шанувальникам не сподобалася її реклама системи нагріву тютюну.

"Рєбятки, ну шо ви там спите ще? А Леся Іванівна вже давно прокинулася, зачіску зробила, приготувала сніданок, гречку перебрала😂
Всі помітили що у мене на столі? Я не про пиріг🙈 а про яскравий пристрій для нагрівання тютюну", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "ооо, відмінна пропаганда невідомої хріні для куріння 🤦‍♀️дійсно, гроші не пахнуть 🤬", "Кюріть усі на здоров'я" ( " , "Лесічка, зніми ці "туфлі".", "Чого не очікувала від Лесі, то це тютюнової реклами ...(((( У вас 3млн.підписників, серед яких діти...", "Зовсім клепки в голові немає,пропагувати молоді сигарети", "Леся,це на тебе так колір волосся впливає чи ти така і є?".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.