Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним кадром, повідомивши прихильникам несподівану новину. Як виявилося, артистка на запрошення ООН взяла участь у кампанії по досягненню 17 Глобальних цілей, вибравши для себе збереження морських екосистем.

"За запрошенням ООН в Україні @un_ukraine я взяла участь у кампанії по досягненню 17 Глобальних цілей
Я обрала мету #14 - Збереження морських екосистем
Щодня зростає кількість статей про забруднення морів і океанів пластиком, загибелі риб, виснаженні запасів питної води...Планета все голосніше кричить про допомогу, щоб люди звернули увагу на існуючі проблеми. Ми всі не ідеальні, але потрібно намагатися змінити ситуацію, почавши з малого, наприклад, відмовитися від пакету в магазині. Я і моя родина вже роблять перші кроки в бік екологічного споживання. І моя мрія, щоб люди в усьому світі разом крокували в цьому напрямку.", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті, підтримавши Надю в її починаннях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.