Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 18 жовтня знаменитості виповнилось 37 років. Так, артистка виставила трепетне архівне фото своїх батьків, які одружилися 28 років тому 17 жовтня. Варто зазначити, що у Світлани дуже дружня родина: її мама Наталія, тато Сергій, а також сестра Ксенія з новоспеченим чоловіком живуть у Києві.

"38 років тому мої батьки стали чоловіком і дружиною .
і сьогодні вони як і раніше один за одного горою ❤️", - зворушливо підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Яка мила пара 🎉", "Мама красива 😍", "👍🏼Дуже шкода, що зараз це велика рідкість.", "♥️❤️Молодці 👏👏👏👏", "На маму схожа 😊", "Приклад істинної любові..🙏🏻 Вічного щастя їм❤️", "Хороші батьки, треба брати приклад з них....👏", "Ваша донька копія бабусі😍👍", "Схожі 😍".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.