Хакери зламали телефон американської співачки Демі Ловато і вилучили всі її інтимні фотографії. Знімки вони поширили в соціальних мережах, а потім їх публікацію почали поширювати по всіх ЗМІ.

На знімках співачка позує голяка перед дзеркалом у своїй вбиральні. При цьому вона яскраво нафарбована, для цього вона обрала класичний вечірній "смокі-айз", на голові у неї пишна зачіска, волосся розпущене. Звичайно ж, нікому не відомо, навіщо дівчина або для кого робила ці знімки.

Але суспільство вже встигло добряче познущатися над артисткою і присоромить її за такий вчинок. Так багато відзначили ,що у неї не все в порядку з головою, і вона страждає зоряною хворобою і самозамилуванням. І що робити подібні фото чисто для себе це занадто. Адже раз на те пішло, для перестраховки можна просто стояти голою перед дзеркалом і розглядати себе.

Деякі відзначили недосконалість фігури дівчини. Так вони розкритикували її товсті ноги, "огидні товсті коліна" і "тверді руки", а от за прес вони, навпаки її похвалили.

Відомо, що дівчина все життя страждала від зайвої ваги і вельми не стандартної фігури. Її руки й ноги завжди були огрядними, однак живіт був плоским. Дівчина намагається активно боротися зі своєю проблемою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Можливо, в цей раз вона просто захотіла зафіксувати для себе свої результати, і можливо, таким чином "увічнити" досягнення, щоб запам'ятати себе такою. Адже моральна тиснява такого роду з самого дитинства дуже сильно відображається на нашій психіці надалі і породжує комплекси.

У всіх є особисте життя, і ми маємо на її право. Хакери, звичайно ж не мали ніякого морального права так чинити. Але, як бачимо, ніхто не захищений, мережа Інтернет, весь не безпечна. І мораль цієї байки така, що не варто довіряти технологіям найпотаємніше.

Було б здорово, якби всі повстали проти хакерів і підтримали дівчину словами про те, що в цьому немає нічого ганебного, і вона виглядає просто розкішно. І переживати немає за що.

Психіка Ловато дала тріщину після скандалу з інтимними фото. Знаменитість страждає від алкогольної залежності і проходить курс лікування від наркотиків.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, "Увійди в мене": Собчак виконала танець розпусної черниці на весіллі з Богомоловим, палке відео.