Українські зірки діляться курйозними історіями про переїзд до Києва, ілюструючи розповідь архівними фото.

Зірка та креативний продюсер проекту″Великі Вуйки″ Юрій Горбунов перед стартом серіалу запустив флешмоб #підкорювачікиєва та закликав всіх бажаючих ділитися у соцмережах своїми історіями про життя у столиці.

У новому проекті каналу ″1+1″ вже відомі глядачеві гуцули із культового серіалу ″Останній москаль″ переїжджають до Києва. За словами Юрія Горбунова, курйозні пригоди вуйків у столиці змусили його згадати і про свій переїзд з Івано-Франківська до Києва та смішний випадок на вокзалі головного міста України.

″У 17 років я приїхав у Київ вступати до театрального інституту. Це була моя перша пригода зі столицею. Бо на вокзалі ми з друзями одразу потрапили у смішну історію. Коли до нас підійшли хлопці і сказали, що всі, хто приїжджають до Києва, повинні купити звичайні листівки, які продавалися в ларьках за три копійки, ми купили у них за три рублі. Але ще тоді я закохався у Київ без заперечень. І все, що відбувалося в Києві, я сприймав з великою цікавістю і задоволенням. Як, власне, і сьогодні″, — пожартував Юрій під час допрем’єрного показу серіалу.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До флешмобу #підкорювачікиєва долучилися Дмитро Шуров, Михайло Поплавський, Фагот, Святослав Гринчук та інші українські зірки, які у соціальних мережах поділилися власними смішними, мотивуючими та курйозними історіями, що сталися з ними під час підкорювання найбільшиого українського мегаполісу.

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський, який зіграв у серіалі ″Великі Вуйки″ Міністра інфраструктури, розповів своїм підписникам, як йому ще студентом 3 курсу вдалося заробити гроші на перший автомобіль "Жигулі".

″На той час я став видним ″нареченим″ для студенток Інституту культури!″, — написав Поплавський поруч зі своїм студентським фото.

Відомий музикант та фронтмен гурту Pianoбой Дмитро Шуров згадав про свою маленьку ″аферу″ студентських років у богемному на той час барі ″У Еріка″ на вулиці Льва Толстого.

″Я вступив у Київський лінгвістичний університет в 1999 році. Як всім студентам пострадянського простору, стипендії не вистачало ні на що, а хотілось мати кишенькові гроші. Єдине, що я вмів на пристойному рівні — грати на піаніно. Я весь час грав вдома, в інституті, в актових залах і також у двох панк-гуртах. Джазові кола, в яких я тоді обертався, допомогли мені час від часу також грати у богемному барі "У Еріка" на Льва Толстого (хто пам'ятає?). За вечір музикантам бар виставляв один бокал пива, далі треба було купляти — цього дозволити собі не міг, тому брав у рюкзак 2-3 пляшки пива з ларька й підливав собі та іншим весь вечір. Так тривало кілька місяців. Одного разу рюкзак впав на підлогу, і всі 3 пляшки розбились, створивши велику калюжу пива. Афера була розкрита, й більше мене грати до ″Еріка″ не запрошували… Десь у той час про мою гру почув Юра Хусточка та запросив на репетицію з молодим, але перспективним гуртом ″Океан Ельзи″, — написав Дмитро Шуров у Facebook та запостив архівний знімок з тих часів.

Я вступив у Київський лінгвістичний університет в 1999 році. Як всім студентам пострадянського простору стипендії не...

Geplaatst door Pianoбой Дмитрий Шуров op Woensdag 16 oktober 2019

Ведучий ТСН Святослав Гринчук теж поділився архівною фотографією, з часів, коли він тільки переїхав до Києва зі Львова.

″У Київ уже всерйоз і надовго я переїжджав на початку 2010-го. Мав з собою лише рюкзак, 60 відсотків якого займали спальник і велика подушка у вигляді скибки кавуна. Це така, знаєте, колоритна, але зовсім не потрібна вам деталь. Десь тиждень перекантувався із кавуном у друзів, потім винайняв кімнату. Ну і поїхав в цю урочисту мить погуляти біля знаменитого монументу ″Батьківщина-Мати″. А орієнтувався у місті я тоді ще гірше, ніж зараз″, — написав під фото Гринчук та далі розповів веселу історію, як заблукав у пошуках скульптури. А знайти дорогу до метро йому допомагала майбутня дружина — вона вдома у Львові відкрила карту Києва та телефоном розповідала, як знайти метро.

Пам'ятаєте отой концерт "Металіки" в Києві, після якого вони, начебто, зареклися сюди коли-небуть повертатись? Тоді ще...

Geplaatst door Святослав Гринчук op Woensdag 16 oktober 2019

Відомий музикант із гурту ТНМК Олег Фагот Михайлюта під хештегом #підкорювачікиєва поділився історією про першу зйомну квартиру: ″Коли ми приїжджали у Київ, зазвичай знімали квартиру на багатьох. От так у нас якось була 2-кімнатна квартира, яку ми знімали всімох і жили по черзі″.

поки я катався по горах, тут виявився флеш-моб , історія трохи смішна, тож велкам) Коли ми приїжджали у Київ, зазвичай...

Geplaatst door Олег Михайлюта op Vrijdag 18 oktober 2019

Долучилися до флешмобу також актори серіалу ″Великі Вуйки″ Артур Логай, Арам Арзуманян, Інна Приходько і Наталія Корецька.

Артур Логай розповів, що переїхав до Києва із Мелітополя у Києва у 2013 році. До столиці його привело нестримне бажання змін у житті. І хоча ряд подій перешкоджали цьому: друзі та рідні відмовляли, квитків на потяг не було, майже забутий у вагоні рюкзак з останніми 800 грн у ньому, але за шість років Київ став для Артура справжнім домом.