Відома американська актриса Дженніфер Лоуренс та не менш відомий Кук Мароні, зіграли весілля на цих вихідних. Відбулося одруження знаменитостей в Ньюпорті, де зібрались близько 150 гостей, серед яких такі були такі зірки: Кріс Дженнер, Сієнна Міллер, Емма Стоун, Камерон Діас і Адель.

Як відзначається, організатором гучного весілля став знаменитий event-менеджер Марк Сід. Місцем проведення торжества вибрали особняк Belcourt Castle в місті Ньюпорт штату Род-Айленд.

Відомо, що героїня фільму "Голодні ігри" йшла під вінець в платті від Dior, а наречений - в чорному смокінгу. Не встигли знаменитості відгуляти весілля, як в Інтернеті вже з'явилися перші фотографії зіркового одруження. Щоправда, папараці не змогли якісно сфотографувати наречену, а от наречений та гості в кадр потрапив.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Так, на гулянні були помічені Адель, Камерон Діаз зі своїм чоловіком Бенджі Медденом, Кріс Дженнер, Емма Стоун, Ешлі Олсен, Сієнна Міллер, Ніколь Річі, Емі Шумер та інші голлівудські актори.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.