Анастасія Заворотнюк, популярна актриса серіалу "Моя прекрасна няня", вже довгий час знаходиться на лікуванні в лікарні. Їй діагностували рак, як повідомляють російські ЗМІ.

Сім'я і представники Заворотнюк відмовляються давати коментарі про стан її здоров'я, але підтвердили інформацію, що актриса перебуває на лікуванні.

Нещодавно у ЗМІ з'явилися дані, що у колишнього чоловіка і колеги по серіалу "Моя прекрасна няня" Заворотнюк Сергія Жигунова сталася неприємна ситуація. У Жигунова конфіскували житло на Мосфільмовскій вулиці.

У мережі повідомляють, що далі у Жигунова збираються відібрати маєток в Підмосков'ї та кілька квартир у Москві за велику суму боргів Нокссбанку - 39 млн рублів.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Журналісти зв'язалися з банком, щоб уточнити інформацію. З'ясувалося, що Жигунов і правда брав кредит у 2014 році. Він не виплатив гроші вчасно за відстрочення, і тепер зі справою стали працювати судові пристави. Подальше вилучення майна пов'язане, найшвидше, з тим, що вартість конфіскованої квартири не покриває суму боргу.

Нагадаємо, раніше у гардемарина Сергія Жигунова забрали квартиру.

Також Знай.uа писав, що колишній Заворотнюк загруз у боргах по самі вуха: ексобранця "Моєї прекрасної няні" відвідали пристави.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що зірка "Моя прекрасна няня" по вухах у боргах, банк забрав квартиру і не збирається зупинятися.