Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію фото зі свого масштабного концерту в ВТБ Арена, Москва, до якого наполегливо готувалася досить тривалий час. Так, артистка позувала в досить відвертих вбраннях, примірявши і латексні ботфорти, і пухнасті шубки, і блискучі сукні з глибоким декольте.

"хочу ще 🙆‍♀️😂🤦‍♀️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ви прекрасні 😍😍 така красуня ❤️❤️", "Шикарна наша💓", "Богиня ❤️❤️😍😍😍", "Чудова❤️", "У всіх гарна! Бомба! 🙌🔥🔥😍👏👏👏👏", "Всі образи гармата 🔥", "Золоте плаття було просто шикарне😎❤️", "Сексі бомба 💥", "3-тє фото просто бомбічне Стільки чуттєвості, жіночності, пристрасті, краси і ні грама вульгарності 🔥🔥🔥🔥", "🔥🔥🔥🔥найграндіозніша".

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.