Телеведуча Леся Нікітюк розсекретила деталі про свій новий проект на Новому каналі. “Le маршрутка” - так називається тревел-шоу від найвідомішої білявки-мандрівниці. На жовтому автобусі-”богданчику”вона буде колесити Україною та показувати найбарвистіші куточки нашої країни.

У понеділок, 21 жовтня, у кінотеатрі “Оскар” відбувся допрем’єрний показ програми, на який були запрошені зіркові гості. Журналіст Знай.ua - теж серед запрошених.

Леся Нікітюк

Леся особисто зустрічала всіх гостей на червоній доріжці. Допомагав їй патрульний, який прискіпливо регулював рух представників українського шоу-бізнесу, щоб ніхто не проскочив повз героїню вечора. Цікаво, що для цього перфоманса були створені спеціальні дорожні знаки з зображенням Леді Ле.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Серед гостей можна було побачити зірок “Танців з зірками”.

Вікторія Булітко, Дмитро Дікусар, Ілона Гвоздьова, Іраклі Макацарія, Володимир Остапчук, Михайло Кукуюк, Анна Різатдінова одними з перших привітали Нікітюк з майбутньою прем’єрою.

Володимир Остапчук прийшов з донечкою

Народний артист України Павло Зібров разом з дружиною Мариною давно дружать з Лесею, тож не могли не прийти, аби підтримати ведучу.

Павло Зібров веселив гостей

Солістка групи KAZKA Олександра Зарицька та дизайнер Андре Тан забігли наприкінці презентації.

Саша та Леся

Звісно, що керівництво Нового каналу та їхні зірки теж прийшли привітати головну зірку каналу.

Леся та гендиректор Нового каналу Олексій Гладушевський

Актор та зірка “Танців з зірками” Михайло Кукуюк одним із перших прийшов цього вечора. Він зізнався Знай.ua, що з дружиною є шанувальниками таланту Нікітюк.

Дмитро Дікусар, Вікторія Булітко та Михайло Кукуюк

“Коли ми дивилися “Орла і Решку”, ми балділи саме від Лесі, коли вона в кадрі. Дивилися саме її. Деякі країни ми навіть пропускали, коли була не вона. Ми подивилися всі її мініатюри у Лізі сміху. Як я міг не прийти?!” - відзначив актор.

Він додав, що сам обожнює їздити маршруткою, бо саме там актор може підгледіти потрібні образи для ролі.

Спершу на гостей чекали смачні українські частування: справжній самогон від батька Нікітюк під назвою “Телепорт” (з калгану), сало з огірочками та інші смаколики.

Після чого всі гості перейшли у кінозал, аби подивитися випуск “Le маршрутка” про Полтавську область. Показ почався з покинутих домівок-привидів, де ще у минулому столітті вирувало життя. Трохи моторошно, трохи загадково. Адже що відомо про Полтавщину? Там є Диканька, де можна і чорта зустріти. Є Сорочинський ярмарок, де можна продати або купити що завгодно. І Леся на своєму жовтому автобусі з водієм Богданом Богдановичем проїде селами та познайомиться з місцевим колоритом.

Для “Le маршрутка” Леся заспівала! І можемо вас запевнити, що співає Нікітюк не гірше народних артистів! Її пісня про ями на дорозі. Як відомо, це злободенна тема кожного водія.

Ми окремо поспілкувалися з Лесею про українські дороги, адже вона проїхала 8 областей та 10 тисяч кілометрів, відчувши весь смак подорожі автобусом.

Лесю, чи найбільша проблема в Україні - це дороги?

Ні, це не найбільша проблема, повірте мені! Давайте не будемо акцентувати на цьому увагу. У Бангладеші взагалі доріг немає - там ніхто не знає, що таке асфальт. Так, в нас є відрізки дороги проблемні. Наприклад, дуже страшні відрізки в Херсонській області. Коли ми вже трохи в Instagram почали показувати, де ми їдемо, і вводити підписників в курс справи, що ми знімаємо, то після того, як ми декілька разів показали, що там доріг дійсно немає, відреагував зразу міністр інфраструктури. Він відкоментував всі наші пости, і почалася велика робота над дорогами у Херсонській області. І як тільки ми показали, що є Аджигольський маяк (він був зачинений для туристів), відразу його відкрили.

Тому у нас всі один одного чують, просто потрібно знімати та показувати нашим людям, що наша країна прекрасна!

Яка головна місія вашого проекту?

Ми хочемо відкрити внутрішній туризм в Україні. Ми хочемо показати і прив’язати любов до своєї країни, до людей. Ми робимо добро. Повірте, я в цей проект вклала повністю свої гроші: все, що я заробляла. Але потім нас підтримав USAID - це американська організація, яка пізніше надала нам фінансування. Завдяки їм ми реально відзняли крутих 8 епізодів і хочемо знімати далі.

Я була на зустрічі з президентом кілька днів тому, коли збирали всі ланки: і культуру, і спорт, і шоубіз. І там один такий дядечка встав і сказав президенту: “Я не буду у вас ничего просить! Я хочу сейчас обратиться ко всем, кто имеет влияние на людей. Я хочу попросить у вас - сейте добро, привязывайте людям любовь к своей стране. Чтобы не было никакой зависти, никаких конфликтов. Чтобы люди с вас брали пример!”

Ця програма - це наша душа. Я не знаю, як буде далі: чи знайдемо ми фінансування, чи будуть спонсори, але я знаю одне - це приносить мені задоволення, це моя дитина, це наше детище, нашої команди. І я впевнена, що під час перегляду цього проекту люди реально задумаються, а задуматися є над чим - перш за все, за собою треба дивитися, як ми живемо, як робимо, як творимо.

Леся з мамою

З Хмельницького на прем’єру “Le маршрутка” приїхала мама Лесі Нікітюк - Катерина Петрівна. Ми дізналися про дещо цікаве у неї про доньку.

“Леся з дитинства така позитивна, тому що я така, моя мама - тобто її бабуся. І вона пішла по цій лінії. Ми всі музикальні, в нас всі грають, співають дуже гарно”, - розповіла Знай.ua матуся телеведучої.

Вона зізналася, що у школі Леся завжди гарно вчилася та дуже хотіла танцювати.

“Але ж одного разу у школі сказали, що є невеличкий сколіоз у неї, і я їй сказала, що танців не буде - буде басейн! Ми її віддали на плавання. 9 років вона плавала. Зараз кандидат у майстри спорту”, - поділилася Катерина Петрівна.

Павло Зібров та мама Лесі Нікітюк

Говорячи про новий проект “Le маршрутка”, мама Лесі зізналася, що сама все життя проїздила на автобусі.

“У нас був маршрут Хмельницький - Славута. Все життя автобуси. Аж потім ми купили невеличкий автомобіль, пересіли їздити до батьків, - розповіла Катерина Петрівна. - А тепер Леся подарувала татові автомобіль. Дуже жалкую, що не вожу. Все, що я не зробили у своєму житті - це не навчилася водити та плавати. Я не вмію плавати, тому що колись в Одесі ледь не втопилася у морі, боюсь води, хоча я Риба. Все це вклала у своїх дітей. Син теж кандидат у майстри спорту з плавання, і оба водять машини”.

Євген Клопотенко

Переможець “МастерШеф”, відомий український кухар та телеведучий Євген Клопотенко теж прийшов підтримати Нікітюк. Він зізнався Знай.ua, що цього року об’їздив багато українських міст. Шеф-кухар дійсно вірить, що на нову програму Лесі очікує успіх, і що вона потенційно повинна розвинути патріотизм українців.

“Цього року я раз 30 був в Одесі, раз 25 - у Львові, 15 раз - у Дніпрі. Це великі міста, не беручи до уваги Маріуполь, Харків, Херсон. Є хлопці - Ukraїner - вони дуже круті, вони роблять про Україну великі ролики, вони об'їздили всю Україну, я за ними стежу. Я не був в кожному куточку, але я дуже багато де був і багато знаю про Україну”, - запевнив Клопотенко.

Леся з продюсером та шеф-редактором нового проекту

“Le маршрутка” - перше українське тревел-шоу, де розкривати відомі та невідомі місця будуть через цікавих героїв-попутників. На Лесю та її водія чекають багато пригод та знайомств.

Прем'єра “Le маршрутки” відбудеться 4 листопада о 17.00 на Новому каналі.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Леся Нікітюк вирішила запустити власний проект про подорожі, причому виключно Україною.

Також Леся Нікітюк похвалилася фото з гарячого святкування дня народження.

Крім цього, Леся Нікітюк зустріла день народження з загадковим незнайомцем.