У мережі з'явилася інформація про те, що онук відомої російської співачки Алли Пугачової Дені Байсаров закрутив роман з довгоногою білявкою.

Дівчину сина Крістіни Орбакайте та її другого чоловіка Руслана Дені Байсарова, з якою він зустрічається щоразу, як приїжджає в Росію, звуть Марія. Вона навчається в елітному російському університеті і захоплюється кінним спортом. Цікаво, що вони знайомі з дитинства й довго дружили перед тим, як стати парою.

Саме з Марією Дені Байсаров прийшов на ювілей своєї бабусі Алли Пугачової. Відповідні знімки зі святкування дівчина розмістила на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. На фото Марія стоїть з Примадонною.

Також на сторінці дівчини Дені Байсарова є світлини зі зворушливими підписами до них. "Мій рідний. Не дивлячись ні на що, ти поруч зі мною другий десяток років, — нехай так буде завжди. Спасибі, що ти є", — підписала фото, де вона обіймає онука Пугачової, Марія.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Про Марію відомо не так багато. Дівчина, на відміну від Дені Байсарова, навчається у Росії, а не в Лондоні. Вона має струнку підтягнуту фігуру й не соромиться демонструвати це на публіку.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що соліст "Антитіла" Тарас Тополя видав "секрет вічного вогню" у стосунках: дружині подобається.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що сховище Пугачової і Галкіна вразило фанів наповал, портал в Китай: "Пенсіонерам знижки будуть?".