Яких тільки казусів не траплялося з українськими артистами за часів незалежності. Співаки - люди творчі, тому дивні витівки для них, цілком нормальна річ.

От і учасник "Євробачення" та "Х-фактора" MELOVIN нещодавно розповів команді "Бринзя TV" від Нового каналу про дуже суперечливий випадок.

Виявилося свого часу артист був...жінкою. Звісно, пластики не робив, стать не змінював, фанатки можуть бути спокійні. Але от сидіти від імені жінки в інтернеті вважає дуже цікавою справою.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Виявилося, що таким чином він намагався боротися з хейтерами.

"Іноді я переписувався з хейтерами з "лівих" сторінок, – зізнався MELOVIN, посміхаючись. – Але це було дуже давно. Як я там себе називав... Жанна Преісподня! Вона з'явилася в моєму житті в момент "Х-Фактора". Я тоді вперше зіткнувся з таким відвертим хейтом – нічого не розумів, не знав, як потрібно себе вести. А вони, зарази, все писали й писали якісь гидоти. Ну а я що? Заходив зі сторінки "Жанна Преісподня" і заганяв їх всіх до тої "преісподні" – з матами та усім іншим. Відповідав тим самим, що мені писали. Зараз, звичайно, такого немає, тому що часу немає. Я навіть не знаю, де мій телефон.

https://www.youtube.com/watch?v=pmnVHM6MMXw

https://www.youtube.com/watch?v=nc6q-F1Xp9w

Нагадаємо, MELOVIN звернувся із потужним посилом до всього світу.

Як повідомляв Знай.ua, MELOVIN привселюдно зізнався у коханні.

Також Знай.ua писав, що зірка "Євробачення" запустив цікавий флешмоб.