Минуло чотири роки з того доленосного моменту, коли на "Х-факторі" народилася нова зірка, а Кондратюк з теплими обіймами привітав новоспеченого артиста - MELOVIN.

Згадати все і подякувати тим, кому зобов'язаний успіхом - саме такою була мета нещодавньої презентації нового альбому співака Octopus в столичному клубі Atlas. Яскраві постановки балету, тематичне оформлення музичних інструментів та старі фото на екрані змусили фанаток і фанатів повернутися у минуле.

Та чи не найбільше зачепило усіх виконання душевної композиції "З тобою, зі мною і годі". У залі були батьки артиста, до яких він неодноразово звертався зі словами підтримки: мовляв, якби не вони, нічого б не вийшло у цьому складному світі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

А потім MELOVIN під здивовані погляди сотень очей не стримався і пустив сльозу. Музикант зізнався у коханні кожному, хто прийшов його підтримати і...раптово став на коліна.

"Що ти робиш, підведися!", "Ми любимо тебе!", "Білорусь із тобою!" - ці та ще багато фраз лунали із фан-зони.

"Я хочу, аби кожен з вас ішов до своєї мрії. Працювали і вірили. І посилали подалі тих, хто не вірить у вас. Оточуйте себе людьми, які хочуть допомогти, а не нашкодити", - підсумував виступ MELOVIN.

Geplaatst door Наталия Борисовна op Maandag 21 oktober 2019

Нагадаємо, MELOVIN кумедно пояснив сусідство з Белуччі у рейтингу найкрасивіших людей світу.

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Євробачення" запустив цікавий флешмоб.

Також Знай.ua писав, що MELOVIN звернувся із потужним посилом до всього світу.