MELOVIN потрапив у список найкрасивіших людей 2019 року - Most Handsome Faces, за версією американського рейтингу TC Candler. Результати голосування стануть відомі в кінці листопада.

Зі слів самого артиста він був вкрай здивований, коли дізнався від своїх шанувальників, що потрапив у список голосування.

MELOVIN

Більше того, Костянтин Бочаров у подібному рейтингу вже вдруге! Співак зізнається, що раніше до будь-яких звань ставився дуже спокійно, але зараз зворушений.

"Я дізнався про те, що потрапив у рейтинг, від своїх фанів – я взагалі все від них дізнаюся, а потім вже і таблоїди підхопили інформацію. Ми раніше якось несерйозно ставилися до цього, не розуміли, що це круто, хоча, зізнаюся, бачити свою фотографію поруч з такими людьми, як Роберт Паттінсон і Моніка Белуччі – дуже приємно", – зізнався MELOVIN. MELOVIN

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

MELOVIN

MELOVIN розповів, що насправді не вважає себе найкрасивішим, а у всьому заслуга його батьків.

"Я не вважаю себе найкрасивішим, хоча мама каже, що я гарний – значить, так і є, мама з татом постаралися!" MELOVIN

MELOVIN

Наразі артист на перше місце ставить досягнення творчого плану та інтригує своїх фанатів новиною, що вже зовсім скоро він матиме чим здивувати їх ще більше. Співак розповів, що готується до презентації нового альбому в жовтні.

Нагадаємо, раніше Melovin дав слушну пораду занадто відкритим людям

Як повідомляв портал "Знай.ua", Melovin зізнався, як проводив хімічні досліди поміж свиней

Також "Знай.ua" писав, що MELOVIN був змушений нюхати небезпечні речовини у Притули