У прем’єрній програмі Нового каналу "Діти проти зірок" відомий співак Melovin покаже, що вміє він не лише співати. Свої вміння він продемонструє на програмі.

Мало хто здогадується, що співака цікавить не лише вокал та пісні. Більшість знають його як композитора, переможця "Х-Фактора", представника України на "Євробаченні-2018". З дитинства Melovin любив проводити хімічні експерименти.

Melovin

В дитинстві співак досліди проводити вмів і хімію знав добре, єдиною проблемою для юного експериментатора була відсутність пристойного для проведення дослідів місця. Найбільш підходящим виявився свинарник!

"Він у нас був чистий. Я відшукував у коморі в бабусі багато незрозумілих рідин. Брав сірники, підпалював церковну свічку", – розповів Melovin. Melovin

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Melovin на шоу

Ведучий Сергій Притула припустив, що після таких витівок бабуся співака могла й незлюбити його. Після зйомок проекту співак зізнався, що його експерименти однозначно були небезпечними і завершення могло бути фатальним. Він сказав, що декілька разів у нього ставалися вибухи, йшов дим. На той час хлопець був у захваті, тільки зараз розуміє наскільки такі витівки були небезпечними.

Melovin

Незважаючи на те, що відтоді минуло багато часу, але Melovin і зараз полюбляє хімію. Рік тому він навіть придумав нові парфуми, свій авторський аромат назвав Black Gas.

Нагадаємо, раніше зірка "Кріпосної" повторить карколомний трюк Melovin з Євробачення

Як повідомляв портал "Знай.ua", MARUV засвітилася у Росії, подружку MELOVIN не впізнати

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар розповіла чутливу історію свого кохання