Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками", вже ставши улюбленицею публіки. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів з однієї зі станцій метро в Москві, влаштувавши там невеличкий концерт. Так, артистка приміряла неоново-жовту водолазку, шубу з леопардовим принтом і латексні лосини, засвітивши схудлу фігуру.

"Сьогодні я співала в метро. Це був такий захоплюючий досвід для мене. Мені дуже сподобалося 😍😍😍
Дякую @glamour_russia за це 🙌💋", - трепетно підписала Анна. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Навіщо в Росію їздите????", "Ань, прошу не ображайся, якщо що, але чому я чорт забирай бачу животик? Новий сюрприз для марувіанців?😏", "Все в Москві... А чому не в Києві або Харкові?", "Класна😍", "обожнюю тебе👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😘😘".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Дан Балан віддав своє прізвище іншій, фанати ошелешені.

Як повідомляв раніше Знай.uа, соліст The Prodigy Кіт Флінг підсунув посмертну "свиню" родичам.

Також Знай.uа писав про те, що співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантне вбрання