Українська співачка MARUV, яка відмовилася представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення 2019, в одному зі столичних клубів дала перший великий сольний концерт. Це стало однією з найбільш важливих подій у її житті.

Знай.ua” побував на концерті і розповість, як все було.

Зі сцени співачка розповіла, що ще два роки тому її зовсім ніхто не знав. Доля не була до неї прихильною. Вона билася об стіну і не могла знайти виходу із ситуації. У неї не було нічого, крім музики і мрії - співати на великій сцені. MARUV зізналася, що бували дні, коли доводилося вибирати - поїсти “Мівіну” або поїхати додому на метро. І ось, минуло якихось два роки - мрія збулася. Вона зібрала багатотисячний зал своїх фанатів і запалила з ними по повній.

Великий сольний концерт MARUV в Києві

Її історія поміщається в рік з невеликим. Саме в момент “занурення на дно”, вона відштовхнулася від нього і злетіла. Нікому не відома дівчинка злетіла, як ракета - підписала контракт з лейблом Warner Music Russia, випустила дебютні кліпи, презентувала альбом Black Water, отримала кілька престижних нагород і тріумфально перемогла на Нацвідборі Євробачення 2019, який закінчився страшним скандалом. Найцікавіше, що скандал не збив її, а лише пішов на користь. Після цього у неї вийшло відео на пісню “Siren Song” і “Mon Amour” і стартував перший тур по Україні.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Великий сольний концерт MARUV в Києві

Перший великий концерт MARUV для глядачів почався з довгого очікування біля турнікетів, біля яких зібралися дуже довгі черги. Кожен гість хотів якомога швидше потрапити в зал і побачити свого кумира. На той момент гості ще не знали, що чекати її доведеться більше години, а в залі зовсім скоро стане дуже жарко і яблуку буде ніде впасти.

А поки глядачі збиралися в залі, їх розігрівав годинним DJ-сетом Вооѕіп. Всі чекали господиню вечора і періодично скандували її ім'я - MARUV. Коли вона вийшла на сцену, зал вибухнув оваціями.

Відкривала концерт співачка піснею “Siren Song”, з якою підкорила Україну на Нацвідборі. Зал пищав від захвату. Ця пісня стала тріумфом для MARUV.

Пізніше прозвучало ще багато всім відомих пісень і кілька прем'єрних. Була як лірика, так і драйв.

Великий сольний концерт MARUV в Києві

Під час виконання однієї з пісень MARUV винесли пілон, на якому вона показала майстерні трюки, але не стала роздягатися. Лише показала еротичну виставу,чим привела у захват своїх фанатів - вони танцювали, як божевільні, і скандували її ім'я.

В якийсь момент співачка тимчасово пішла зі сцени, а на екрані включили відео того, як все у неї починалося. З екрана говорила звичайна дівчинка - без макіяжу, зачіски, епатажних нарядів. У формі відеозвернення артистка зробила гучне зізнання про те, як на старті її кар'єри в неї ніхто не вірив. І тільки завдяки наполегливій роботі і вірі в себе зараз вона має можливість стояти на цій сцені перед армією шанувальників, які знають кожну її пісню. Співачка показала, як проходять репетиції, а також кілька курйозних моментів. Наприклад, як вона вивчає нове па, а воно зовсім не виходить.

Після цього відео кожному з шанувальників вона стала ще ближчою. Якщо до цього хтось ще її сприймав лише як сексуальну ляльку, то тепер розгледів її душу.

Великий сольний концерт MARUV в Києві

MARUV змогла неможливе - за такий короткий термін здійснити свою мрію і стати на один рівень з українськими поп-дівами. Коли саме і завдяки чому - можемо лише здогадуватися. Зазначимо, що труднощі загартували її і показали, як треба і як не треба робити.

Під час концерту на сцені несподівано з'явився чоловічий балет на підборах KAZAKY. Спочатку шанувальники не зрозуміли, хто це. Звідусіль лунали відповідні питання. Але, через кілька секунд все стало зрозуміло - і веселощі продовжилося. Спільний номер вийшов таким захоплюючим, що артистів викликали два рази “на біс”.

Великий сольний концерт MARUV в Києві

Крім KAZAKY, з MARUV несподівано виступили її подруги - білоруські вокалістки Марія Метельська та Тетяна Камарова. Вийшовши на сцену, вони побажали глядачам "добрейших вечерочков”. Глядачі почали пищати від захвату. Спочатку не розумієш, що відбувається, що тут такого дивного. І лише самі вірні “марувіанці” відразу впізнали "фірмові" слова вітання MARUV.

Концертна програма тривала півтори години. За цей час MARUV змінила чотири образи. Кожен з них надовго запам'ятався глядачам: маска з рогами, епатажні костюми, взуття на двадцяти сантиметрових підборах і багато латексу. Під час кожного перевтілення співачка вживалася в новий образ і грала свою роль. На сцені ми побачили не тільки співачку, а і актрису.

Вона дуже відверта. Вся постановка просякнута сексом. MARUV зображує одностатеве кохання, а дівчата з шоу-балету їй допомагають. І це межує в чомусь з вульгарністю. Цікаво, що співачка не переступає цю тонку грань.

Великий сольний концерт MARUV в Києві

На протязі всього вечора на сцені грали живі музиканти і епатажний балет. Вони роздавали емоційний розряд кожному фану. В кінці концерту співачка зі сцени представила кожного члена своєї команди і щиро подякувала. А гучний фінал концерту SIREN SONG, під час якого MARUV розбила електрогітару, став справжнім фурором. Після такого концерту шанувальники ще довго не могли піти - навіть після прощання артистки і того, що вона пішла зі сцени, ще близько півгодини залишалися під сценою і співали пісні MARUV.

Великий сольний концерт MARUV в Києві

Багато українських зірок прийшли підтримати співачку. Зал був заповнений шанувальниками артистки, серед яких було багато публічних персон: Леся Нікітюк, Ірина Горова, Мішель Андраде, MELOVIN, Соня Плакидюк, Руслан Квінта, Нана, Річард Горн, Євген Кот, Алла Костромічова, Влад Яма, Анатолій Анатоліч, Віталій Козловський, KHAYAT, Міла Єремєєва, Денис Христов, Іріша Блохіна, Олена Панова, Артем Гагарін, Слава Соломка та інші.

Зіркові гості концерту

Зіркові гості концерту

Зіркові гості концерту

Зіркові гості концерту

Зіркові гості концерту

Зіркові гості концерту

Зіркові гості концерту

Зіркові гості концерту

Нагадаємо, що в Києві відбувся перший сольний концерт української групи On I Ona. Артисти презентували свій дебютний альбом “Сторіз” в розарії ботанічного саду імені Гришка.

Як повідомляв портал найкращі блогери України зібралися на фестивалі “VIDEOZHARA-2019”. Знай.ua побував на заході і дізнався, скільки насправді можна заробити в інтернеті.

Також Знай.ua" писав, що у Києві відбулася прем'єра фільму "Люди в чорному: Інтернешнл". На заході помітили багато українських зірок.