Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася прем'єрою совственного шоу "LeМаршрутка", яким так інтригувала шанувальників все літо, відвідуючи найцікавіші куточки України. Так, артистка показала, хто відвідав показ її проекту, подякувавши численним зірковим друзям.

"Зараз буду хвалити всіх зірок які знайшли в своєму важкому графіку час і прийшли привітати команду #ЛеМаршрутка(не влізли всі😩) Дай вам Бог здоров'я!!! Всі хто не прийшов ....целюліту вам на щоки😆🙌🏻❤️ ", - пожартувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Лесю компліментами. Варто відзначити, що серед зіркових гостей можна помітити Олександру Зарицьку, Павла Зіброва, Володимира Остапчука, Андре Тана, Олександра Педана і багатьох інших.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.