Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Цього разу вона порадувала шанувальників романтичним знімком з пляжу. Так, артиска позує в коротенькій чорній сукні і з босими ногами, сидячи на кам'янистому узбережжі. У коментарі під фотографією Каменських зазначила, що це найкрасивіший світанок в її житті.

"Is the most beautiful sunrise ever in my life🙊❤️🥰". написала Каменських

Фолловери залишилися в захваті: "Beautiful 😍", "Клас😍", "Прекрасна мексиканка ❤️❤️❤️❤️❤️", "Ой округлився животик вже👍", "Коли маленьких потапкіних народжувати будеш?", "Настя суперрр🌺🌺🌺", "Класно виглядаєш, у тебе так горять очі! Я теж хочу бути такою щасливою, тільки хлопця поки не можу знайти гідного. Що мені робити?😞".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим фото.