Популярний в Україні грузин Іраклі Макацарія брав участь у проекті "Холостяк", де шукав собі наречену, але так і не знайшов. Також шоумен прославився в нашій країні участю у "Танцях з зірками", а тепер він знімається в якості тренера шоу "Зважені і щасливі". Іраклі активний користувач Instagram, де радує фанатів новинами свого життя. Нещодавно знаменитість виставив серію трепетних чорно-білих фото з маленькою дівчинкою, спробувавши себе в ролі батька.

"Історія про те, як я теоретично побував татом. ☺️
Зовсім скоро поділюся з вами знімками з зйомки «Батьки-теоретики» для журналу @podium_kids_ua ❤️
Де б знайти ту саму, яка нарешті і мені подарує дитину?😌", - поділився емоціями Макацарія. Фолловери не пройшли повз: "тобі дуже личить! 😉", "А ти шукав?))))😂", "Клас 😍🙌", "Вам дуже личить бути батьком,стільки ніжності у погляді))", "Я тут 😂", "Вибачте,але тут з дитиною таке не катить)папа повинен бути справжнім,ну і в тата теж повинен бути справжньою дитина)", "Знайдете, вона десь поруч😍😘".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.