Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж за відомого репера Олексія Потапенка, обожнює епатувати публіку і привертати до себе увагу. Красуня у своєму Instagram часто підігріває інтерес користувачів до своєї персони і своєї творчості, публікуючи яскраві фото і відео. І цей раз не став винятком – Настя показала фото, яке є кадром з її нового кліпу на пісню "Elefante".

На знімку Каменських позує сидячи в м'якому рожевому кріслі-фламінго. На ній чорне латексне боді і леопардові колготки. Цей наряд хоч і закриває всі принади, але виглядає дуже сексапільно, підкреслюючи ідеальну фігуру зірки. Волосся співачки зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати публікацію Каменських, і треба сказати, що не всім до душі новий кліп Насті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.