Популярна співачка Настя Каменських, яка десять років співала в дуеті з репером Олексій Потапенко (Потап), а потім вийшла за нього заміж, обожнює увагу і часто підігріває інтерес публіки до своєї персони на сторінці в Instagram. Там красуня публікує яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя. Днями артистка презентувала кліп на нову іспаномовну пісню, а після цього буквально відразу вирушила на відпочинок.

Тепер Настя активно публікує у соцмережі яскраві кадри з відпустки у Мексиці. Так, вона вже показувала пікантне фото в купальнику, а тепер вирішила похвалитися новим знімком, який зробив Потап. Очевидно, на відпочинок парочка відправилася разом, і тепер обидва викладають фото звідти. Як видно, Каменських забралася на цікаву дерев'яну споруду, що стоїть прямо на пляжі. На ній короткі джинсові шорти, чорна футболка і темні масивні чоботи.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.