Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відверте селфі в дзеркалі, відправившись в Київ на примірку нових концертних вбрань. Так, артистка позувала в пікантному блискучий боді з глибоким декольте і високий ботфортах, зізнавшись, що зовсім скоро виступить у Дубай.

"люблю я ці нескінченні примірки 🥴😬
@luviofficial 🧛‍♀️ @ysl
скоро лечу в Дубаї. 1.11.2019", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Яка красива. Захоплююся постійно. Шикарна жінка", "Зате яка краса і як чудово сидить🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩", "Гаряче 🔥😍", "Шалено подобається цей образ😻🔥", "Але красиво ж", "Хочеться побачити на вас шикарне плаття-голлівуд , блискучі труси - красиво, але це стриптиз клуб .", "А що робити...всі люди,як люди..терпи,SuperStar❤️👍👗🔥", "Обожнюю костюми Свєти👍😘".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.