Радянська і російська актриса 51-річна Ольга Кабо знову захопила красою своїх передплатників. Знаменитість розповіла в Instagram фотографією з пляжного відпочинку. На знімку, який артистка опублікувала в соціальній мережі, вона лежить на березі, закл...

Публікацію знаменитість підписала так: "Купаюся в ніжності осіннього сонця".

Фолловери артистки високо оцінили обидва знімка, а також залишили ряд компліментів. Багато відзначили, що у свої роки Кабо залишається в прекрасній формі. Деякі відгукнулися на добрі слова акторки. Були й такі, хто присвятив жінці вірші.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Здорово! Солнышко! А у нас в Сибири снег!🌞❄️", "И я очень люблю Геленджик. Отлично отдохнуть!!!!!", "И волны ласкают кончики пальцев ваших ног!!!💓👌", "Сердца мужские не жалеете", - коментують фолловери.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Нікітюк похвалилася божественною фігурою в прозорій сукні: неможливо відвести очі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.