33-річна актриса театру і кіно Єлизавета Боярська осоромилася через недолуге вбрання. Дівчина з'явилася на показі колекції Atelier Rosa Oriol в шкіряній сукні бренду DIANA ARNO. Ліза Боярська промахнулася з ліфом шкіряної сукні. Фото вона опублікувала на власній сторінці в Іnstagram.

"На показе коллекции высокого ювелирного искусства Atelier Rosa Oriol. За потрясающее платье спасибо DIANA ARNO", - підписала знімок Боярська.

Дефект помітили відвідувачі вечірки і не змогли обійти стороною користувачі в соціальних мережах.

Коли Ліза почала активно рухатися і пустилася в танок, стало помітно, що ліф сукні їй не за розміром. З кожним рухом він помітно відхилявся, злегка оголюючи груди і створював ефект відсутності грудей.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У Боярської все в порядку з формами, однак через ліф візуально здавалося, що актриса абсолютно "плоска". Фолловери поспішили вказати дівчині на те, що в цьому вбранні вона виглядає абсолютно безглуздо і дехто навіть помітив варикоз на ногах.

«Нет, прости Господи, восхищаюсь вами, но не ваше, эти сексуальные модные образы, так сказать, увольте», «Не лучший лук», «Лизочек, не твой цвет», «Всем хороша, но платье не очень», — вынесли вердикт комментаторы.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Нікітюк похвалилася божественною фігурою в прозорій сукні: неможливо відвести очі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.