Всесвітньо відомий манекенник Рік Дженест, відомий як Zombie Boy, не здійснював самогубства, а загинув в результаті нещасного випадку.

Про це повідомляє BBC News з посиланням на звіт коронера.

Як сказано в звіті, найімовірніше, що Дженест впав з балкона четвертого поверху випадково, вийшовши туди покурити.. Камери, встановлені в будинку, зафіксували його при виході на балкон з сигаретою, а близькі Дженеста розповіли, що він любив курити, сидячи на перилах. Крім того, у його крові було виявлено значну кількість алкоголю і сліди канабісу.

Коронери визнали версію про самогубство малоймовірною зокрема і тому, що в останні тижні перед смертю, за словами близьких, Дженест був в гарному настрої: він збирався одружитися і був захоплений роботою над декількома новими арт-проектами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дженнест був відомий через велику кількість татуювань, які покривали 90% його тіла. Широка популярність прийшла до нього після зйомок в кліпі Леді Гаги "Born This Way".

Нагадаєммо, напередодні смерті Дженнест опублікував в соцмережах вірш про сенс буття і "врата смерті". Багато його шанувальники визнали, що таким чином він прощався зі світом напередодні самогубства.