Українці обожнюють відому програму про подорожі "Орел і Решка". Особливо тішаться новими випусками ті, хто не може дозволити собі таку розкіш - подорожувати. Так, творців телепередачі запідозрили в обмані. Деякі користувачі мережі відзначили, що дізнатися, у кого буде "золота" картка можна до того, як буде кинута монета.

Відео з новим випуском шоу опубліковано на офіційному Youtube-каналі проекту.

"По одягу ведучих можна зрозуміти хто з картою, а хто без? Чому?", "Кожен раз можна відразу зрозуміти, хто буде в кожному випуску багатим, по картинці на заставці", - пишуть в мережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У свіжому випуску "Орел і Решка" Ивлеева VS Бедняков побували в Женеві - другому за величиною місті Швейцарії. Найточніший годинник у світі, самий смачний сир і найдорожча в світі ікра, - все це і не тільки саме про Швейцарію.

І, звичайно ж, все це ми торкалися і спробували. А ще - милувалися величними і чарівними пейзажами Альп і побували у самому серці того самого гучного Великого адронного колайдера і дізналися, чи зможе він зруйнувати нашу планету.

Нагадаємо, "Орел і Решка" показали Вінницю у всій красі: "Вдома краще", яскраве відео.

Як повідомляв раніше Знай.ua, найкомфортніше місто України: "Орел і Решка" показали Вінницю у всій красі

Також Знай.ua писав про те, що ведуча "Орла і Решки" раптово перетворилася на Мерилін Монро: "Блондинка на мільйон"