У п'ятницю, 1 листопада, на Новому каналі вийде самий містичний випуск третього сезону "Топ-моделі по-українськи". Його приурочили до Хелловіну.

"В минулому сезоні ми відштовхувалися від теми Хеллоуїна, – каже експерт реаліті Сергій Нікітюк. – Але це свято не має українського коріння. Тому десятий тиждень на проекті "Топ-модель по-українськи" буде присвячена героїням етно-хоррора. Жінкам, які надихали наш народ протягом століть".

Учасниці приміряють на себе образи відьом, язичницьких богинь і русалок. Однак лякаючий образ приміряє навіть ведуча шоу Алла Костромічева.

"Якщо є можливість спробувати на зйомках щось нове, я завжди погоджуюся, – каже Алла. – Обожнюю приміряти на себе найнеймовірніші образи! Тому коли команда проекту запропонувала мені перетворитися на відьму, я навіть не роздумувала. На мені було фантастичне біле плаття, корона, яку кілька днів вручну робили наші майстрині, і білі лінзи. Поки ми чекали, коли догримируют дівчаток, я розважалася тим, що лякала знімальну групу: підходила ззаду й дихав у шию. Було забавно бачити обличчя хлопців, коли вони розгорталися".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Костромічева навіть взяла участь нарівні з дівчатами у першому випробуванні.

Нагадаємо, Одеса перетворилася в місто жаху перед Хелловіном, страхітливі кадри.

Як повідомляв Знай. ua, що категорично заборонено робити в День всіх святих.

Також Знай. ua писавяк прикрасити будинок на Хеллоуїн.