Неоднозначний російський актор Нікіта Джигурда, який відомий своєю ексцентричною поведінкою, викликав телеведучого Андрія Малахова на боксерський поєдинок.

Про це Джигурда заявив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Російський актор звинуватив телеведучого у тому, що він ображав його колишню дружину фігуристку Марину Анісіну під час ефіру своєї програми, але так і не вибачився.

"Оскільки Андрій Малахов не вибачився за свою брудну брехню на мою адресу і на адресу нашої сім'ї, я викликаю його на боксерський ринг", – написав Джигурда.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Актор нагадав слова Малахова, коли той згадував спільну роботу з Джигордою. Тоді телеведучий заявив, що "ледь не розпустив руки" через поведінку шоумена. Також він пообіцяв "нокаутувати" телеведучого за дезінформацію.

Андрій Малахов
Андрій Малахов

"Ти просто ляжеш на настил рингу після того, як Микита Джигурда, попри свій вік, нокаутую тебе через твою підлість і фейки на адресу шановних жінок і чоловіків! Але зате доведеш, що ти не духовний збоченець і боягуз, а чоловік, який відповідає за свої слова", – заявив ексцентричний актор.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що сімейне вогнище онкохворої Заворотнюк перетворилося на пустелю: на будинок "Моєї прекрасної няні" страшно поглянути, фото.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що занадто пікантне відео з дружиною Харламова Асмус побачили усі, сорому не уникнути: "Скільки заплатили?".