Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк вже майже два місяці перебуває на лікуванні після того, як їй діагностували рак головного мозку.

В ЗМІ з'явилася інформація про те, що одна з пацієнток медичного центру, де проходить лікування Заворотнюк, поділилася з журналістами тим, в якому стані знаходиться в даний момент актриса. За словами пацієнтки стан Заворотнюк безнадійний, лікарі перестали давати їй ліки і продовжують забезпечувати тільки роботу серця.

Анастасія Заворотнюк

Жінка розповіла, що Заворотнюк привезли в лікарню 13 вересня, їй діагностували гліобластому (форма пухлини головного мозку, - ред.). Через добу, як повідомляє пацієнтка, Заворотнюк частково паралізувало. Після того, як це сталося, лікарі вирішили підключити актрису до апарату штучної вентиляції легенів.

Анастасія Заворотнюк

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Пацієнтка медцентру додала: "Починаючи з 16 вересня лікарі припинили лікування Анастасії… Четверта ступінь, про що тут говорити… Помирає людина… Вона просто лежить, їй підтримують штучне дихання і роботу серця… Ліків вже не дають".

Нагадаємо, раніше онкохвора Заворотнюк "спаплюжила" могилу батька: священник обімлів від побаченого.

Також Знай.uа писав, що в онкохворої Заворотнюк все виявилося складніше, ніж думали: "Невеликий отвір в черепі".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про Заворотнюк, Джигурду, Фріске, Вайкулє: рак у зірок можна було попередити на ранній стадії, проста інструкція.