Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантними фото з Єгипту, куди вирушила в коротеньку відпустку. Так, артистка виставила селфі без макіяжу на тлі блакитної води, примірявши лише блискучий купальник з паєтками і оголивши засмаглі груди.

"Якщо ви сучасна людина, то напевно пашете як кінь!!! Я ТАК!!! Пахайте на здоров'я але і не забувайте відпочивати і довіряти свій відпочинок перевіреним і гарним компаніям :)", - поділилася думками Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, засипавши Леді Ле компліментами: "яка ж красиваа😻🔥♥", "Леся,ви шикарні😉", "Шикарна🌷🔥", "МММ... Яка солоденька ти!!!", "Гармата )", "Вау😍дуже гарне фото ❤️❤️❤️", "Леся супер виглядаєш просто неймовірна груді супер", "Леся 🔥гарного відпочинку", "Як голівудська зірка ❣️".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.