Наташа Горова – прийомна донька Олексія Потапенка, яка є дитиною його колишньої дружини Ірини Горової. У шлюбі з Ірою у Потапа ще є спільний син Андрій, а тепер фанати чекають діток Потапа і його нової дружини Насті Каменських. Але в цей раз мова піде саме про Наташку, як вона сама себе називає у соцмережі Instagram. Дівчина часто радує публіку у соцмережі яскравими фото зі свого життя, і цей раз не став винятком.

Дівчина показала кілька кадрів з нової фотосесії, на яких позує в дуже відвертому образі. Так, перед камерою красуня з'явилася в чорному комплекті білизни, поверх якого накинула тільки сіро-зелений довгий плащ. На голові дівчини чорна кепка, а на ногах масивний темні черевики. У підписі до фото Наташка написала кілька рядків з пісні Джамали: "Чому ти обрав мене, і цей дивний шлях зі мною", а фоловери почали обговорювати нові фото красуні.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.