Наталя, прийомна дочка шоумэна і співака Потапа, показала інтимні частини тіла з тату, а також позувала в купальнику. Шанувальники ж звернули більше уваги на саму фігуру дівчини, ніж на її образ.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

«Така сочна», «Красоточка наша», «Красуня», «Худенька», «Дуже», «Красуня», «Яка ти красуня», «Як завжди шикарно виглядаєш», «Обожнюю», «Супер)))))», «Тату», «Шикарна», «Наташка, ти сама сама», «Гарна але забагато тату», «Яка ж крута!», «Красуня», «Бомба», «Наташа, оч гарна», – пишуть користувачі.

Так, нещодавно на викладеному селфи, дівчина демонструє хвилясте волосся, а також видно, що Наташа позує в провокаційній вбранні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Кудряшка Сью», — підписала знімок прийомна дочка Потапа.

Зазвичай дівчина ходить з прямим волоссям, однак на цьому фото вона вирішила поміняти стиль.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Також Знай.uа писав, що смешнючая Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.