Соліст популярного українського поп-гурту DZIDZIO Михайло Хома відверто зізнався, що йому днями довелося пережити страшний момент у житті. Про це повідомляє FaceNews.ua.

З'ясувалося, що літаку, на борту якого перебував Хома, довелося здійснити екстрену посадку. В результаті чого соліст не зміг дістатися до місця призначення. Михайло повідомив, що відчував у той момент на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, він розповів, що через 15 хвилин після вильоту пілот повідомив, що виникли непередбачені проблеми з літаком. Тоді авіалайнер все ще кружляв над Віднем. Після цього в наступній своїй публікації музикант розкрив інші деталі події. Він зізнався, що дуже злякався тоді, так як раніше з ним таких страшних ситуацій ніколи не відбувалося. Однак поспішив заспокоїти своїх шанувальників тим, що все пройшло вдало і він вже приземлився, але знову-таки у Відні.

Слід зазначити, що весь цей час за Михайла переживали його фанати і вони морально підтримувала в коментарях до постів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що популярний український співак Dzidzio провів майстер-клас для київських студентів.

Як повідомляв портал Знай.ua, 30 листопада 2019 року в столиці на щорічній музичній премії визначать найкращих виконавців року. До того ж, М1 Music Awards обіцяє вразити неймовірним шоу.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві виявили чоловіка, який нещодавно напав на популярного співака DZIDZIO. Його вже затримали.