Популярний в Україні грузинський красень Іраклі Макацарія, який колись шукав наречену в шоу "Холостяк", а потім підкорив серця мільйонів глядачів своєю участю в проекті "Танці з зірками", часто радує публіку новинами та фото про своє життя у соцмережі Instagram. Так і цього разу шоумен похвалився знімками з гелловінської вечірки. Як виявилося, Іраклі чудовий діджей і відіграв кілька сетів на радість відвідувачам ресторану.

Як видно, на захід стильний Макацарія заявився в бездоганному луці. На ньому чорний костюм з атласним коміром, а під піджаком темний тонкий светр. На шиї красеня цікава прикраса, а на його обличчі незвичайний грим, адже вечірка присвячена Хелловіну, значить потрібно розмалюватися. Поруч з ним на фото видно дизайнера Катю Сільченко, яка одягає першу леді України Олену Зеленську. Фолловери Іраклі не залишилися байдужі, деякі відповідають на його питання про свято, а інші просто залишають компліменти.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.