Відома українська співачка Ані Лорак, яка будує свою кар'єру в Росії, опублікувала на радість фанатів на своїй сторінці в Instagram нове фото.

Лорак сфотографувалася в легкому білосніжному топі, який вигідно підкреслює її красиві та розкішні груди, тонку талію виконавиці, і привабливо контрастує з кольором її шкіри. Ані Лорак рідко демонструє свої спокусливі форми і віддає перевагу більш стриманим фотографіям, на яких показує максимум оголені ноги.

У підписі до фотографії Ані Лорак підігріла інтерес фанатів до нового концерту: "У передчутті зустрічі з вами! #kazakhstan #almaty #nursultan#thebestshow"

Тому цей знімок співачки запав у душу шанувальників і викликав чимало позитивної реакції - відвертий вигляд Ані Лорак схвилював безліч підписників її сторінки у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

До того ж, знімок вийшов досить природнім - Лорак продовжували наносити макіяж. Здається, що виконавицю зловили в об'єктив камери абсолютно випадково, поки вона готувалася до фотосесії.

Підписники захопилися розкішною красою співачки і написали в коментарях різні компліменти:

Коментарі

Коментарі

Коментарі

Коментарі

Коментарі

Нагадаємо, раніше "Навіщо він вам?": Лорак вивела у люди молодого коханого, фанати дивуються.

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак не втрималася і запалила з гарячими хлопцями прямо на сцені: "Ви здійснюєте мрії".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Лорак в коротенькому міні підкорила Італію стрункою фігурою.