Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала на показі модного італійського бренду нижньої білизни Intimissimi, обличчям якого стала буквально нещодавно. Так, артистка приміряла чорний шовковий костюмчик і відвертий топ, засвітивши масивні груди. На фото праворуч від Кароліни можна помітити її коханого, 27-річного Єгора Гліба, який не любить публічність.

"About last night ,amazing show . It was great! #intimissimi , @intimissimiofficial (Про вчорашній вечір, неймовірне шоу. Це було круто!)", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Кожен раз дивлюся на фото з ним і думаю:" Ну навіщо він вам???"", "Це і є фото з Єгором 😁", "а можна фото з цілим Єгором?))подобаєтеся!", "Ані, скажіть коханому, щоб не ховався, його по руці вже всі впізнають, чи це фішка така?" "Зараз модно піжами носити?", "Чим більше Ви працюєте над своєю зовнішністю, тим вульгарніше виглядаєте.", "Шкода що бойфренд постійно на телефоні. Він на Ані коли-небудь відволікається?".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.