Актора Брайана Тарантіна знайшли мертвим у власній квартирі в Нью-Йорку. Як повідомляє Мetro, зірка "Дівчата Ґілморів" помер у віці 60 років.

Колишній актор був знайдений мертвим у своїй квартирі на Манхеттені в перші години суботи вранці. Департамент поліції Нью-Йорка підтвердив цю новину для Metro.co.uk у своїй заяві.

"У суботу, 2 листопада 2019 року приблизно о 0040 годин, поліція відповіла на 911 дзвінок непритомного чоловіка. Він знявся у ролі Ботсі у "Дівчата Ґілморів", - йдеться у заяві.

Після приїзду офіцери спостерігали на його кушетці 60-річного чоловіка, непритомного та безвідповідального, повністю одягненого.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На місце трагедії викликали медиків і правоохоронців. Наразі експерти виясняють причину смерті. Слідство триває. Його останнім проектом була "Чудова місіс Мейзел". Стверджується, що біля тіла Браяна знайшли білу порошкоподібну речовину.

У виданні стверджують, що племінниця зірки зателефонувала до 911 після того, як знайшла його у своїй квартирі. За даними видання, фельдшери знайшли біля його тіла білу порошкоподібну речовину, яку, як вважають, ніби наркотики, ", однак це не підтверджено. Кажуть, що буде підтверджено офіційну причину смерті. Брайан знявся у ряді фільмів, серед яких "Подібні сходи Джейкоба, дядька Бака", "Хлопчики Джеркі", "Літо Сема" та "Лицар і день".

Нагадаємо, повне відео постільної сцени з дружиною Харламова злили в мережу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що рак у Заворотнюк набуває жахливих проявів, рідні "Моєї прекрасної няні" налякані: "Невеликий отвір в...".