Олександр Стефанович, режисер і другий чоловік співачки Алли Пугачової, поділився тим, що в 80-х роках на Примадонну відкрив полювання серійний маніяк на ім'я Анатолій Нагієв, якого прозвали Скажений. Як повідомляє Стефанович, маніяк довго її висліджував, але історія закінчилася добре - шкоди він артистці заподіяти не зміг.

Алла Пугачова

Про Анатолія Нагієва відомо достатньо у правоохоронних органах. Свій перший злочин він скоїв у 17 років - він зґвалтував дівчину, яка не відповіла взаємністю на його симпатію. У поліцію та звертатися злякалася.

В суд на нього подала тільки третя зґвалтована дівчина - Нагієв відсидів у в'язниці, де й отримав прізвисько Скажений. У в'язниці він часто слухав по радіо пісні Алли Пугачової, з часом він почав відчувати до неї нездоровий потяг, що доходило до божевілля. Нагієв вирішив домогтися її симпатії, а якщо не вийде - взяти силою.

Анатолій Нагієв

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В колонії ув'язнених іноді відпускали погуляти - під час таких вилазок Нагієв убив двох жінок, схожих на Аллу Борисівну, після чого вчинив наругу над кожною з них. Тоді ці злочини були розкриті, і його не вважали причетним.

Після звільнення по УДЗ він продовжував ґвалтувати і залишався безкарним, а потім вирішив дістатися і до Пугачової.

"Жінок ріжу, як курей, а мужиків не чіпаю", - сказав якось Скажений чоловікові, якого помилував після вбивства кількох жінок.

Анатолій Нагієв

За словами Стефановича, одного разу в поштову скриньку кинули лист на ім'я Алли Борисівни. Стефанович розповів текст листа: "Ти не мусиш жити на цьому світі. Для того, щоб я з тобою остаточно поговорив, вирішив всі питання, ти повинна прийти о 12 годин на Головпоштамт".

Стефанович розповів, що після цього він разом з Пугачовою звернувся в поліцію. На зустріч з маніяком вирушив сам Стефанович разом з поліцією. Спецназу вдалося затримати зловмисника.

Стефанович розповідає, що група захоплення вчасно встигла скрутити злочинця, потім його відвезли. "А потім мені повідомили, що при ньому був топірець", - уточнює Стефанович.

Алла Пугачова

Потім, додав Стефанович, злочинця відпустили, і він влаштував різанину в поїзді Москва-Харків. Примадонні дивом вдалося уникнути кривавої розправи.

"Він був заточений на Пугачову. Збирав її листівки, і в силу того, що у нього не стався контакт з Аллою, він висловив агресію на цих жінок, вбив цих людей", - пояснив режисер.

Стефанович повідомив, що в 1981 році злочинця розстріляли.

Нагадаємо, раніше Галкін вразив молодою і стрункою Пугачовою з сином, її не впізнати: "Ой, яка дівчинка!".

Також Знай.uа писав, що зустріч з Пугачовою ледь не закінчилася трагедією.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Пугачова плюнула на все і поринула у всі тяжкі з відомим дизайнером: "Світимося від щастя".