У десятому випуску третього сезону "Топ-моделі по-українськи" за право залишитися на проекті змагалися Катерина Чечеленко і Єлизавета Безкровна.

Супермодель Алла Костромічева розкритикувала роботу Лізи і Каті на цьому тижні, поставивши дівчаток у номінацію як найслабших учасниць. Зазначимо, що для Безкровної це був третій шанс.

"Замість того, щоб надихати, Катя відштовхує. Вона вічно сперечається з фотографами та експертами, не викладається на випробуваннях. Відчуття, що вона – принцеса Монако, якій налили у чай кисле молоко. А на роботу з Лізою ми витрачаємо стільки часу, скільки не витрачаємо ні на одну іншу учасницю. Причому цей час ніяк себе не виправдовує – Безкровна не вчиться на своїх помилках", – заявила ведуча шоу.

Ліза Безкровна

На останньому випробуванні учасниці позували на коні в образах українських амазонок – косачок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"І Катя, і Ліза були не на високому рівні. Я чекала більшого від кожної з них. Робота Каті була посередньою: якою я бачила її на випробуваннях весь тиждень, такою вона була і сьогодні. А Ліза взагалі була сонна, млява, розгублена. На жаль, вона виявилася нездатною вчитися, а всі поради, які ми їй давали, пропустила повз вух. Тому саме Ліза Безкровна на цьому тижні покидає проект", – наголосила Костромічева.

За підсумком номінації проект покинула Ліза. Проте дівчина пообіцяла, що не буде здаватися, вивчить англійську і повернеться в моделінг.

Ліза Безкровна

"Катя виявилася для мене надто сильною конкуренткою. Я до останнього не втрачала надії на перемогу, але, на жаль, не змогла зібратися. Повертатися в село дуже не хочеться, але обіцяю: я обов'язково звідти вирвуся", - сказала ексучасниця ТМПУ.

Нагадаємо, Костромічева перетворилася на відьму заради Хелловіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниць "Топ-моделі по-українськи" змусили дефілювати з повзучими тварюками.

Також портал Знай.uа писав, що Алла показала яскраві кадри з нової фотосесії, на яких з'явилася в пікантному й дуже гарному образі.